Ako ste se konačno odlučili odmoriti od svakodnevnih zadataka i utrke s vremenom, te posvetiti nekoliko dana samo sebi, dobrodošli u kuću za odmor “Lukovo”

Kuća za odmor “Lukovo” nalazi se na idealnom mjestu, jer dok uživate u tišini i čarima šume za samo 20-tak minuta možete uživati i u čarima mora.

Nalazimo se u zaleđu Crikveničko-Vinodolske rivijere u Bribirskoj šumi, 17 km udaljeni od morske obale i 17 km udaljeni od Fužina, srca Gorskog kotara.

Idealno za odmor vas i vaše djece ili intimno druženje s prijateljima. Isto tako idealno i za rekreativce željne upoznavanja suživota sa prirodom.

Kuća je građena u šumskom ambijentu ali ima gotovo sva moderna pomagala koja vam omogućavaju ugodan boravak. Sastoji se od kuhinje, dnevnog/jedaćeg djela, kupaonice i dvije sobe.

Na površini od 7000 m2 oplemenjenog okoliša  nudi vam se boćalište, mreža za odbojku, stolni tenis, pikado, 4 bicikla, te društvene igre u kojima će najviše uživati djeca.

U sklopu cjelog prostora nalazi se i sjenica sa pečenjarom kako bi uživali u roštiljanju na otvorenome.

Posebno mogu uživati ljubitelji prirode u vrijeme berbe gljiva i ostalih šumskih polodova. Za one koji žele iskušati domaću kuhinju, u blizini se nalaze tri restorana a za veći izbor potrebno se uputiti u Crikvenicu, Novi Vinodolski ili Fužine.

Prekrasne Crikveničke, Selačke i Novljanske plaže nalaze se 20-tak minuta vožnje od kuće, isto toliko vam treba do Fužina u kojima možete uživati u prekrasnom jezeru, jahanju, šetnicama i ostalim rekreativnim sportovima.

Ako vam se sviđa ponuda nazovite nas na

broj telefona:  051/ 248-149  ili

mobitel : 099 348 2239

Dobrodošli!